"Taking the time to be timeless at Spa & Wellness’t Princenbosch"

Beschut tussen de bomen, aan de rand van het bos, in de authentieke omgeving van Landgoed Duin & Kruidberg zijn wij druk bezig geweest met de realisatie van ons lang gekoesterde droom. Grenzend aan ons prachtige Landhuis bevindt zich Spa & Wellness "'t Princenbosch". Een separate Wellnessvleugel grenzend aan het Landhuis waar u zich onderdompelt in ontspannen sferen. De ambiance waarin u zich bevindt bij het betreden van het Landhuis wordt voortgezet in de beleving van onze Spa & Wellness. Authentieke historie, warme kleuren en natuurlijke materialen zorgen voor een echt "Country House" gevoel. 

Nieuw in Spa & Wellness 't Princenbosch
Naast genieten tijdens uw verblijf als hotelgast, is Spa & Wellness 't Princenbosch ook geopend voor een heerlijke dag ontspanning! Van maandag tot en met woensdag bent u, in combinatie met een Wellnessbehandeling, van harte welkom om te genieten van de saunafaciliteiten.

Toegang tot de saunafaciliteiten wordt verleend op basis van beschikbaarheid tegen een bedrag van € 15,00 per persoon. U krijgt hiervoor:

  • Een badjas
  • Één handdoek 
  • Slippers

Reserveren kan via 023-5121800 of via info@duin-kruidberg.nl. De toegang tot de Spa & Wellness wordt alleen verleend in combinatie met een Wellnessbehandeling.