Beleef Pasen op 1 & 2 april bij Landgoed Duin & Kruidberg!

 

 

Paasbrunch


Op zowel eerste als tweede Paasdag kunt u genieten van een uitgebreid brunchbuffet en overheerlijk dessertbuffet in het authentieke Landhuis. De prijs bedraagt € 57,50 p.p. inclusief welkomsdrankje, kofie/thee, vruchtensappen en water. Voor kinderen tot 12 jaar bedraagt de prijs € 27,50 per kind. De aanvang is tussen 11:00 uur en 11:30 uur en de brunch zal tot circa 15:00 uur duren.  

 

Pasen bij De Vrienden van Jacob 

Op eerste Paasdag kunt u zich culinair laten verrassen bij Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob. Het gehele team, onder leiding van Executive Chef Alain Alders, draagt zorg voor een onvergetelijke avond vol culinair genot. De prijs voor het vijfgangendiner bedraagt € 82,50 per p.p. exclusief dranken. De aanvang is vanaf 18:00 uur.

 

DenK Pasen

 

Tijdens beide Paasdagen is Brasserie DenK geopend voor een heerlijke Paas High Tea voor jong & oud! De prijs bedraagt € 32,50 p.p. inclusief een bruisend aperitief. Voor de kleine gasten bedraagt de prijs € 19,50 per kind. Om 14:00 uur gaan wij van start met de High Tea. 

Wilt u liever à la carte dineren? Dat kan natuurlijk ook op eerste en tweede Paasdag bij Brasserie DenK! Voor de kinderen hebben wij een speciaal Kindermenu. De aanvang van het diner is vanaf 18:00 uur.

 

En verder... 

Uiteraard is ook aan onze kleine gasten gedacht. Zij kunnen beide dagen eieren zoeken en schilderen, samen met de Paashaas! Ook kunnen zij spelen in ons speciale kinderparadijs.

Begeleiding is aanwezig tussen 11:00 en 15:00 uur.