Direct boeken

Facilities

Fietsverhuur bij landgoed Duin & Kruidberg.

Fietsen huren

Bij Landgoed Duin & Kruidberg is het mogelijk fietsen te huren. Onze partner Rent A Bike Haarlem draagt zorg voor de kwaliteit fietsen (Gazelle) die door ons verhuurd worden. Daarnaast beschikken wij over diverse routes door Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

De kosten bedragen:

  • Voor 12 uur: € 15,00 per fiets
  • Voor 24 uur: € 18,00 per fiets.

 

Ruime parkeergelegenheid

Landgoed Duin & Kruidberg biedt ruimte aan 200 parkeerplaatsen direct gelegen aan het Landhuis. 

De Wellness Wing wordt werkelijkheid!

Wij zijn zeer verheugd te vermelden dat wij sinds december 2017 zijn gestart met het realiseren van een Wellness Wing op Landgoed Duin & Kruidberg. De realisatie van deze lang gekoesterde wens zal naar verwachting circa 6 maanden in beslag nemen. Vandaar dat wij u willen informeren dat onze sauna & fitnessfaciliteiten niet beschikbaar zijn vanaf 18 december 2017 tot en omstreeks begin juni 2018. Indien u in de omgeving over alternatieve mogelijkheden wenst te worden geïnformeerd, neemt u dan alstublieft contact op met onze collega’s van de receptie. Gelukkig biedt onze naaste omgeving genoeg mogelijkheden voor een ontspannen en sportieve tijdsbesteding tijdens uw verblijf. Wilt u op de hoogte blijven van de vorderingen? Blijf dan onze website en Social mediakanalen volgen!

Sport- en ontspanningsmassage

Maak uw verblijf op Landgoed Duin & Kruidberg compleet met een massage op uw hotelkamer. Verwen uzelf en ontspan op één van de meest doeltreffende manieren.

U kunt kiezen uit sportmassage (verlichting spierpijn, verbetering sportprestaties), ontspanningsmassage (fysieke en mentale ontspanning) of stoelmassage (energieopwekkende massage). Ook kunt u kiezen voor een combinatie van sport- en ontspanningsmassage.

Een uur massage heeft u al voor € 69,00. 

 

Aanbiedingen

Duo massage: 2 massages van 60 minuten (worden tegelijkertijd op een massagetafel gegeven) voor € 129,00.

Twee stoelmassages van 45 minuten (worden achter elkaar op een massagestoel gegeven) of 1 massage van anderhalf uur voor € 99,- (wordt op een massagetafel gegeven).

 

Voor onze massages maken wij gebruik van een extern massage bedrijf. 

Hierdoor kan het mogelijk zijn, dat u voorkeursdatum niet beschikbaar is.

Daarnaast vragen wij u om uw aanvraag voor een massage minimaal 5 werkdagen voor uw aankomstdag te voldoen.

Nespressobar

Wanneer u even weg wilt dromen met een goed boek of op uw gemak een tijdschrift of krant wilt lezen dan kunt u terecht in de Nespressobar van Brasserie DenK.
Dagelijks wordt hier de lekkerste koffie geserveerd al dan niet met een heerlijke lekkernij. De Nespressobar is ook de aangewezen plek om even bij te komen van een stevige wandeling of een pittige fietstocht door de duinen of het park. De Nespressobar is dagelijks geopend van 07.00 - 22.00 uur.

Elektrische oplaadpunten

Landgoed Duin & Kruidberg doet aan duurzaam ondernemen. Daarom zijn er 2 oplaadpunten geplaatst voor elektrische auto’s en 2 oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Er is nog meer...

Bij Landgoed Duin & Kruidberg kunt u ook terecht voor de volgende zaken

- Buiten trouwen
- Wandelen, hardlopen en fietsen
- (Sport)evenementen
- Fietsverhuur

Restaurant De Vrienden van Jacob

Een bezoek aan Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob betekent genieten van de mooiste wijn-/spijscombinaties.

Meer informatie

Brasserie & Loungebar DenK

Bij ons kunt u ontbijten, lunchen, high tea’en, dineren, loungen en genieten. Bij mooi weer bij DenK in de Tuin met uitzicht over de prachtige vijver en Engelse tuin.

Meer informatie

Bekijk onze

Fotogalerij

to get a good impression of the
Duin & Kruidberg Country Estate