Facilities

Fietsen huren

Bij Landgoed Duin & Kruidberg is het mogelijk fietsen te huren. Onze partner Rent A Bike Haarlem draagt zorg voor de kwaliteit fietsen (Gazelle) die door ons verhuurd worden. De kosten bedragen € 18,- per fiets per dag. Wanneer u een halve dag een fiets wilt huren zullen de kosten € 10,- bedragen. Daarnaast beschikken wij over diverse routes door Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Ruime parkeergelegenheid

Landgoed Duin & Kruidberg biedt ruimte aan 200 parkeerplaatsen direct gelegen aan het Landhuis. 

Fitness & Sauna

Stoom afblazen of simpelweg overtollige calorieën verbranden, kunt u in de fitnessruimte en de infrarood saunacabines. Er staan diverse cardio- en krachtapparaten tot uw beschikking. De infrarood saunacabine verwarmt direct uw lichaam en de lucht blijft voelbaar koeler terwijl het transpiratie-effect gelijk is aan de traditionele stoomsauna. Voor het gebruik van de sauna dient men badkleding te dragen. Dagelijks geopend van 07.00 - 23.00 uur.

Sport- en ontspanningsmassage

 

Maak uw verblijf op Landgoed Duin & Kruidberg compleet met een massage op uw hotelkamer. Verwen uzelf en ontspan op één van de meest doeltreffende manieren of verbeter uw sportprestaties! 

Een uur sportmassage (verbetering sportprestaties), ontspanningsmassage (fysieke en mentale ontspanning), stoelmassage (energieopwekkende massage) of triggerpoint behandeling (ter verlichting van pijn) heeft u al voor € 65,-.

Aanbiedingen
Duo massage: 2 massages van 60 minuten (worden tegelijkertijd op een massagetafel gegeven) van € 130,00 voor € 115,00

2 massages van 45 minuten (worden achter elkaar op een stoelmassagestoel gegeven) van € 100,00 voor € 90,00

 

Nespressobar

Wanneer u even weg wilt dromen met een goed boek of op uw gemak een tijdschrift of krant wilt lezen dan kunt u terecht in de Nespressobar van Brasserie DenK.
Dagelijks wordt hier de lekkerste koffie geserveerd al dan niet met een heerlijke lekkernij. De Nespressobar is ook de aangewezen plek om even bij te komen van een stevige wandeling of een pittige fietstocht door de duinen of het park. De Nespressobar is dagelijks geopend van 07.00 - 22.00 uur.

Elektrische oplaadpunten

Landgoed Duin & Kruidberg doet aan duurzaam ondernemen. Daarom zijn er 2 oplaadpunten geplaatst voor elektrische auto’s en 2 oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Er is nog meer...

Bij Landgoed Duin & Kruidberg kunt u ook terecht voor de volgende zaken

- Buiten trouwen
- Wandelen, hardlopen en fietsen
- (Sport)evenementen
- Fietsverhuur

Restaurant De Vrienden van Jacob

Een bezoek aan Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob betekent genieten van de mooiste wijn-/spijscombinaties.

Meer informatie

Brasserie & Loungebar DenK

Bij ons kunt u ontbijten, lunchen, high tea’en, dineren, loungen en genieten. Bij mooi weer bij DenK in de Tuin met uitzicht over de prachtige vijver en Engelse tuin.

Meer informatie

Bekijk onze

Fotogalerij

to get a good impression of the
Duin & Kruidberg Country Estate