Keukenhof Arrangement

Een dag waarin u van de ene in de andere verbazing valt. Met een toegangskaart tot de Keukenhof in Lisse, kunt u zich laten overmeesteren door het zien van een zee aan kleurrijke bloemen. Na deze indrukwekkende dag, kan de keukenbrigade van Brasserie DenK, gelegen in het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, niet wachten om voor u een culinair tweegangen diner te bereiden. Ook hier kunt u uw ogen gadeslaan. De open keuken, de gedetailleerde opmaak van de borden en de vriendelijkheid van het personeel, maken uw verblijf speciaal.

U zet uw verblijf nog even voort met een overnachting. De volgende ochtend wordt u opnieuw verrast met een uitgebreid ontbijtbuffet, die wij tevens in de Brasserie presenteren. Kortom; maak een bezoek aan de Keukenhof compleet bij Landgoed Duin & Kruidberg!

 

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is dit arrangement te boeken voor € 102,00 per persoon. Op vrijdag, zaterdag en zondag geld een tarief van € 112,00 per persoon. Deze arrangementprijs is per persoon en gebaseerd op een verblijf van twee personen (eenpersoonstoeslag vanaf € 75,00) en op basis van beschikbaarheid.

 

Dit arrangement is te reserveren van 23 maart tot en met 21 mei 2017. Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via: 023-512 18 00 of per e-mail via: info@duin-kruidberg.nl.