Voor de keuken van Michelinsterrestaurant ‘De Vrienden van Jacob’, Brasserie DenK en/of de Banquetingkeuken zijn wij op zoek naar een enthousiaste, creatieve en leergierige stagiaires. Als stagiair in de keuken van restaurant ‘De Vrienden van Jacob’ mag je werken op een prachtige locatie binnen een team van enthousiaste vakmensen. In de keuken van onze Brasserie werk je tijdens de lunch en het diner in een open keuken en heb je persoonlijk contact met onze gasten. In de Banquetingkeuken ben je verantwoordelijk voor de lunches en diners van verschillende partijen in het Landgoed. Ben jij enthousiast, creatief en leergierig dan is dit een afwisselende, uitdagende en leerzame stage voor jou!

Herken jij je in ons DenK profiel?

  • Daadkrachtig persoon die eerlijk en open communiceert;
  • Eerlijkheid is voor jou een vanzelfsprekendheid;
  • Natuurlijke dienstverlenende houding;
  • Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Wat verwachten wij van jou als Stagiair Keuken?

  • Energiek en weet van aanpakken;
  • Enthousiast en leergierig;
  • Stressbestendig, zelfstandig en flexibel;
  • Creatief en een passie voor koken;
  • Goed kunnen samenwerken binnen eigen afdeling, maar ook

met collega’s van andere afdelingen;

  • Minimaal 3 stagedagen per week.

Wat bieden wij jou?

  • Een interessante stage;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Stagevergoeding;
  • Korting in het hotel en restaurant;
  • Een professioneel en betrokken team;
  • Lunch en diner inbegrepen tijdens de shift.

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Lianne Velthuis:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121805