Landgoed Duin & Kruidberg, Dé Buitenplaats van Amsterdam, heeft een boeiende ontwikkeling doorgemaakt van prinselijk jachtverblijf tot een sfeervol hotel waar gasten in een andere wereld stappen. Wij doen er alles aan om onze gasten in de watten te leggen en het droomplaatje compleet te maken. Samen met een toegewijd, professioneel team zorgen wij er middels een ongedwongen sfeer voor dat onze gasten de Wow!-factor ervaren. Jij kunt onderdeel worden van dit mooie team door bij ons stage te komen lopen!

 

Sales & Marketing

 

Tijdens deze stage beheer je de verschillende communicatiekanalen van Landgoed Duin & Kruidberg, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast mag je maandelijks nieuwsbrieven en persberichten opstellen en versturen. Ook help je mee met het samenstellen en drukken van het promotiemateriaal en is het aan jou de websites up-to-date te houden. Daarnaast sta je (potentiële) gasten te woord via telefoon en e-mail en stel je offertes op. Tot slot ben je betrokken bij het organiseren van diverse grote en kleine evenementen.

 

Deze stage is onder andere geschikt voor de volgende opleidingen:

  • Hotel- en event management;
  • Marketing & Sales;
  • Medewerker marketing en communicatie.

 

Wij bieden jou:

  • Wij zorgen voor goede personeelsfaciliteiten en de lunch of diner is inbegrepen tijdens jouw shift;
  • Een plek om te leren van enthousiaste vakmensen. Wij dagen elkaar uit elke dag te groeien, omdat we voorop willen lopen in gastvrijheid;
  • Een stagevergoeding van €400,- bruto bij een fulltime stage, werk je minder dagen dan wordt de vergoeding naar rato berekend;
  • Diverse personeelskortingen intern, maar ook extern via Hoscom, Meetings & More en Worldhotels;
  • Verschillende evenementen voor medewerkers zoals onze BBQ, kerstborrel en het personeelsfeest;
  • De mogelijkheid om na je stage bij ons te blijven werken in de weekenden of wellicht wel fulltime als je klaar bent met jouw studie.

 Ben jij enthousiast geworden over deze stageplek? En is dit echt iets voor jou? Stuur dan jouw CV met korte motivatie naar Personeelszaken.

personeelszaken@duin-kruidberg.nl

023-5121813

06-13538308

 

 

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Stefan Toen:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121813

W: 0613538308