Landgoed Duin & Kruidberg, Dé Buitenplaats van Amsterdam, een sfeervol hotel waar gasten in een andere wereld stappen. Wij doen er alles aan om onze gasten in de watten te leggen en het droomplaatje compleet te maken. Samen met een toegewijd, professioneel team zorgen wij er middels een ongedwongen sfeer voor dat onze gasten de Wow!-factor ervaren. Jij kunt onderdeel worden van dit mooie team!

 

Wij zijn Etienne du Maine en Leo Gerhard, binnen Landgoed Duin & Kruidberg zijn wij gezamenlijk verantwoordelijk voor de keuken en spoelkeuken, denk daarbij aan het verzorgen van het ontbijt, de lunch, het diner, de afwas en het schoonhouden van het buitenterrein.  

Wij zoeken versterking voor ons team, er is namelijk plaats gekomen voor een Souschef.

Als Souschef ben jij de rechterhand van de Chefkok en draag je bij aan de dagelijkse gang van zaken in de keuken.Wij zijn op zoek naar een collega voor minimaal 4 dagen per week, vaste vrije dagen zijn in overleg mogelijk. Aan afwisseling geen gebrek, omdat wij iedereen trainen om multi-inzetbaar te zijn. Je kunt jouw creativiteit en ideeën bij ons kwijt en ontwikkelen. Het is vaak hard werken maar er is ook ruimte voor humor en een gezamenlijk sluitdrankje. 

 

 

 

 Taken & verantwoordelijkheden:

  • ·         Je hebt de leiding op de werkvloer in jouw partie en bij afwezigheid van de Chefkok voor de gehele keuken.

    ·         Je stuurt de medewerkers vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten.

    ·         Je bent de sparringpartner van de Chefkok bij het aanpassen van de kaart/recepten en calculeren van prijzen. 

 

Ervaring binnen deze of een vergelijkbare functie is vereist. Daarnaast zijn binnen onze cultuur de volgende punten van belang:

  • Ik wil elke dag beter worden;
  • Ik werk met passie en ben betrokken;
  • Ik neem mijn verantwoordelijkheid en ben daadkrachtig;
  • Ik werk graag samen en ben flexibel;
  • Ik ben duidelijk en transparant;
  • Ik kan mezelf zijn en zeg wat ik denk, vind en voel.

 

Wij bieden jou:

  • Salaris op basis van kennis en ervaring, volgens de Horeca CAO;
  • Overuren zijn opneembaar als tijd voor tijd;
  • Een plek om te leren van enthousiaste vakmensen. Wij dagen elkaar uit elke dag te groeien, omdat we voorop willen lopen in gastvrijheid;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, waar nodig ondersteund door trainingen/opleidingen;
  • Diverse personeelskortingen intern, maar ook extern via Hoscom, Meetings & More en Worldhotels;
  • Een DenK Experience na je proeftijd, waarbij je samen met iemand het bedrijf mag leren kennen vanuit het oogpunt van de gast;
  • Verschillende evenementen voor medewerkers zoals onze BBQ, kerstborrel en het personeelsfeest.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? En is dit echt iets voor jou? Stuur dan jouw CV met korte motivatie naar Personeelszaken.

personeelszaken@duin-kruidberg.nl

023-5121806

06-13538308

 

Tot ziens bij Landgoed Duin & Kruidberg, Dé Buitenplaats van Amsterdam!

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Stefan Toen:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121813

W: 0613538308