Sous Chef Banqueting/Brasserie DenK

Ben jij een DENK’er en stromen de kernwaarden Daadkracht, Eerlijkheid, Natuurlijkheid en Kwaliteit door jouw bloed? Word dan onze nieuwe collega en kom ons team versterken!

Als Sous Chef Banqueting/Brasserie DenK fungeer je als rechterhand van de Chef-kok en draag je bij aan de dagelijkse gang van zaken in de Banqueting- en/of Brasseriekeuken. Daarnaast zie je toe op de voortgang van de uitvoeringskwaliteit en vervang je de Chef-kok bij afwezigheid. Wij zoeken een professionele en betrokken team-player met sterke communicatieve vaardigheden. Ben jij creatief en heb jij een oog voor detail? Wil jij graag jouw passie delen om een geweldige ervaring te bieden voor onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Wat bieden wij jou?

  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre
  • Werkuren tijdens schooltijden, dus goed te combineren met kinderen.
  • Een team met enthousiaste vakmensen, wat zorgt voor een professionele en gezellige werksfeer.
  • Salaris op basis van kennis en ervaring, volgens de Horeca CAO.
  • Een goed verzorgde lunch tijdens je shift, tegen een kleine vergoeding.
  • Diverse personeelskortingen intern, maar ook extern via Meetings & More en Worldhotels.
  • Verschillende evenementen voor medewerkers zoals onze BBQ, kerstborrel en het personeelsfeest.
  • Vrij met de jaarwisseling! 

Wil jij werken bij één van de gerenommeerde toplocaties binnen de hotellerie waar gastvrijheid wordt nagestreefd zoals gastvrijheid ooit bedoeld was? Bij personeelszaken ben jij als collega onze gast dus aarzel niet en mail je cv naar personeelszaken@duin-kruidberg.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 023-5121805 of per WhatsApp op 06 - 135 383 08

 

Tot ziens bij Landgoed Duin & Kruidberg!

 

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Lianne Velthuis:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121805

W: 0613538308