’Koken vraagt passie, toewijding en natuurlijk de beste ingrediënten. Maar bovenal geldt: luisteren naar de gasten, blijf verrassen en verwennen.’

–Alain Alders-

 

Landgoed Duin & Kruidberg heeft een boeiende ontwikkeling doorgemaakt van prinselijk jachtverblijf tot een sfeervol hotel met een missie; “Taking the time to be timeless, with splendor in every detail”. Wij streven ernaar om het uitverkozen vier sterren deluxe hotel te zijn voor onze (inter)nationale gasten, door middel van een zo goed mogelijke balans tussen het bieden van hoogwaardige kwaliteit en het behoud van historisch erfgoed. Een hotel met een verhaal waar jij onderdeel van kunt gaan uitmaken!

 

Ons hotel bestaat uit 75 bijzondere hotelkamers verdeeld over het klassieke landhuis en de aangrenzende vleugel waaronder vier prachtige Junior Suite Kamers en twee Suites. Oorspronkelijk woonde hier meneer en mevrouw Jacob Theodoor Cremer, de grondlegger van het huidige Landgoed. In de vroegere zomerwoonkamer en serre huist nu het met een Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob. In het souterrain bevindt zich dan weer de moderne Brasserie & Loungebar DenK en het conferentiecentrum waar tal van evenementen worden georganiseerd. Ook vind je hier vanaf de herfst onze Spa & Wellness.

 

Ben jij een echte DENK’er en stromen de kernwaarden Daadkracht, Eerlijkheid, Natuurlijkheid en Kwaliteit door jouw bloed? Word dan onze nieuwe collega en kom ons team versterken!

 

Wij zijn op zoek naar een Patissier (fulltime), in deze functie verzorg je de desserts en lekkernijen voor alle F&B afdelingen van Landgoed Duin & Kruidberg. Als Patissier mag je werken op een prachtige locatie binnen een team van enthousiaste vakmensen. De Patisserie werkt nauw samen met de Banqueting keuken en de keuken van ‘Brasserie DenK’. Ben jij een echte teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden en bezit je de passie voor het leveren van een geweldige ervaring voor onze gasten? Ben je daarnaast professioneel, betrokken, heb je oog voor detail en werk je volgens de HACCP regels? Dan is deze baan iets voor jou!

 

Over jou

·        

Relevante opleiding en werkervaring.

·        

Flexibele werkhouding.

·        

Stressbestendig en veerkrachtig.

·        

Beschikt over goede productkennis.

·        

Je kunt goed samenwerken binnen de eigen afdeling(en), maar ook met collega’s van andere afdelingen.

 

Wat bieden wij jou?

·        

Een team met enthousiaste vakmensen, wat zorgt voor een professionele en gezellige werksfeer.

·        

Salaris op basis van kennis en ervaring, volgens de Horeca CAO.

·        

Een goed verzorgde lunch of diner tijdens je shift, tegen een kleine vergoeding.

·        

Diverse personeelskortingen intern, maar ook extern via Meetings & More en Worldhotels.

·        

Verschillende evenementen voor medewerkers zoals onze BBQ, kerstborrel en het personeelsfeest.

·        

Het grootste deel van het jaar vrij op zondag en maandag, dan is het Restaurant gesloten;

·        

In ieder geval een Paasdag en een Kerstdag vrij;

·        

Vrij met de jaarwisseling!

 


 

Wil jij onderdeel uit maken van één van de gerenommeerde toplocaties binnen de hotellerie waar gastvrijheid wordt nagestreefd zoals gastvrijheid ooit bedoeld was? Bij personeelszaken ben jij als collega onze gast, dus aarzel niet en mail je CV naar personeelszaken@duin-kruidberg.nl. Tot ziens bij Landgoed Duin & Kruidberg!

 

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Lianne Velthuis:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121805