Landgoed Duin & Kruidberg heeft een boeiende ontwikkeling doorgemaakt van prinselijk jachtverblijf tot een sfeervol hotel met een missie; “Taking the time to be timeless, with splendor in every detail”. Wij streven ernaar om het uitverkozen vier sterren deluxe hotel te zijn voor onze (inter)nationale gasten, door middel van een zo goed mogelijke balans tussen het bieden van hoogwaardige kwaliteit en het behoud van historisch erfgoed. Een hotel met een verhaal waar jij onderdeel van kunt gaan uitmaken!

 

Ons hotel bestaat uit 75 bijzondere hotelkamers verdeeld over het klassieke landhuis en de aangrenzende vleugel. Oorspronkelijk woonde hier meneer en mevrouw Jacob Theodoor Cremer, de grondlegger van het huidige Landgoed. In de vroegere zomerwoonkamer en serre huist nu het met een Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob. In het souterrain bevindt zich dan weer de moderne Brasserie & Loungebar DenK en het conferentiecentrum waar tal van evenementen worden georganiseerd. Dit is tevens de plek waar onze recent geopende Spa & Wellness zich bevindt.

 

Ben jij een echte DENK’er en stromen de kernwaarden Daadkracht, Eerlijkheid, Natuurlijkheid en Kwaliteit door jouw bloed? Word dan onze nieuwe collega en kom ons team versterken!

 

Als Spa & Wellness Medewerker heb je een afwisselende functie waarin je er samen met collega’s voor zorgt dat de afdeling Spa & Wellness goed verloopt. Ontspanning zit in je genen en dit straal je ook uit naar je team en naar onze gasten. Je informeert gasten proactief over alle behandelingen en producten en voert zelf ook wellness behandelingen uit. Hoewel je vaak je handen laat spreken, beschik je ook over uitstekende communicatieve vaardigheden. Het informeren van gasten en het creëren van een holistische betekenisvolle ervaring is jou op het lijf geschreven!

 

Taken & verantwoordelijkheden

  • Uitvoering van specialistische facials, lichaam,- en wellness massages
  • Gasten informeren over de mogelijkheden en hierin adviseren
  • Op een representatieve en professionele manier gasten begeleiden en ontzorgen!

 

Over jou:

  •  Je bent representatief, enthousiast, gast,- en oplossingsgericht, commercieel en hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
  •  Je hebt affiniteit of bent getraind in het uitvoeren van verschillende wellness massages
  •  Je zorgt voor een proactieve en commerciële benadering van gasten en kunt met passie en kennis adviseren over onze behandelingen en producte
  •  Je bent flexibel om avonden, weekenden, feestdagen en schoolvakanties te werken
  •  Een tevreden gast is altijd het gevolg van een team prestatie en hiervoor zijn wij op zoek naar een teamplayer!

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Lianne Velthuis:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121805