Landgoed Duin & Kruidberg heeft een boeiende ontwikkeling doorgemaakt van prinselijk jachtverblijf tot een sfeervol hotel met een missie; “Taking the time to be timeless, with splendor in every detail”. Wij streven ernaar om het uitverkozen vier sterren deluxe hotel te zijn voor onze (inter)nationale gasten, door middel van een zo goed mogelijke balans tussen het bieden van hoogwaardige kwaliteit en het behoud van historisch erfgoed. Een hotel met een verhaal waar jij onderdeel van kunt gaan uitmaken!

 

Ons hotel bestaat uit 75 bijzondere hotelkamers verdeeld over het klassieke landhuis en de aangrenzende vleugel. Oorspronkelijk woonde hier meneer en mevrouw Jacob Theodoor Cremer, de grondlegger van het huidige Landgoed. In de vroegere zomerwoonkamer en serre huist nu het met een Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob. In het souterrain bevindt zich dan weer de moderne Brasserie & Loungebar DenK en het conferentiecentrum waar tal van evenementen worden georganiseerd. Dit is tevens de plek waar onze recent geopende Spa & Wellness zich bevindt.

 

Ben jij een echte DENK’er en stromen de kernwaarden Daadkracht, Eerlijkheid, Natuurlijkheid en Kwaliteit door jouw bloed? Word dan onze nieuwe collega en kom ons team versterken!

 

Als Medewerker Spoelkeuken en/of Algemene Dienst ben je verantwoordelijk voor het afwassen en sorteren van serviesgoed en bestek. Jij bent niet bang om je handen vies te maken en kunt snel werken. Je kunt zelfstandig werken en hygiëne is voor jou belangrijk. De spoelkeuken werkt nauw samen met de afdeling Housekeeping, waardoor deze afdelingen elkaar regelmatig helpen, waaronder met het vervullen van de Algemene Dienst tijdens de nacht. Dit betekent dat je 's nachts verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van onze conferentiezalen, de openbare ruimtes (zowel binnen als buiten) en de (werk) ruimtes achter de schermen. Wij zoeken iemand voor minimaal 3 en maximaal 5 dagen in de week. Ook is flexibiliteit erg belangrijk en dit ben jij van nature!

 

Taken & verantwoordelijkheden:

 •          Afwassen en sorteren van serviesgoed en bestek;
 •          Schoonhouden van onder andere de (buiten)keuken en leveranciersplaats;
 •          Bijvullen en klaarzetten van de kantine.

 

Over jou:

 •          Ervaring in de spoelkeuken van een hotel is een pré;
 •          Je bent flexibel inzetbaar, zowel ochtend, avond, feestdagen en weekenden;
 •          Je hebt een zelfstandige, stressbestendige en gastgerichte houding;
 •          Een tevreden gast is altijd het gevolg van een team prestatie en hiervoor zijn wij op zoek naar een teamplayer!

 

Wat bieden wij jou?

 • Wat wij onze gasten bieden, willen wij jou ook bieden; elke dag een unieke ervaring in een warme en stijlvolle ambiance;
 • Een team met enthousiaste vakmensen, wat zorgt voor een professionele en gezellige werksfeer;
 • Doorgroeimogelijkheden, er wordt altijd eerst intern gekeken voordat een vacature gepubliceerd wordt;
 • Een DenK Experience na je proeftijd, waarbij je samen met iemand het bedrijf mag leren kennen vanuit het oogpunt van de gast;
 • Salaris op basis van kennis en ervaring, volgens de Horeca CAO; 
 • Een goed verzorgde lunch of diner tijdens je dienst, tegen een kleine vergoeding;
 • Diverse personeelskortingen intern, maar ook extern via Worldhotels en Meetings & More;
 • Verschillende evenementen voor medewerkers zoals onze BBQ, kerstborrel en het swingende personeelsfeest.
 • Vrij met de jaarwisseling!

 

Wil jij werken bij één van de gerenommeerde toplocaties binnen de hotellerie waar gastvrijheid wordt nagestreefd zoals gastvrijheid ooit bedoeld was? Bij personeelszaken ben jij als collega onze gast dus aarzel niet en mail je cv naar personeelszaken@duin-kruidberg.nl. Tot ziens bij Landgoed Duin & Kruidberg voor een betekenisvolle carrière!

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Lianne Velthuis:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121805

W: 0613538308