Landgoed Duin & Kruidberg heeft een boeiende ontwikkeling doorgemaakt van prinselijk jachtverblijf tot een sfeervol hotel met een missie; “Taking the time to be timeless, with splendor in every detail”. Wij streven ernaar om het uitverkozen vier sterren deluxe hotel te zijn voor onze (inter)nationale gasten, door middel van een zo goed mogelijke balans tussen het bieden van hoogwaardige kwaliteit en het behoud van historisch erfgoed. Een hotel met een verhaal waar jij onderdeel van kunt gaan uitmaken!

 

Ons hotel bestaat uit 75 bijzondere hotelkamers verdeeld over het klassieke landhuis en de aangrenzende vleugel waaronder vier prachtige Junior Suite Kamers en twee Suites. Oorspronkelijk woonde hier meneer en mevrouw Jacob Theodoor Cremer, de grondlegger van het huidige Landgoed. In de vroegere zomerwoonkamer en serre huist nu het met een Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob. In het souterrain bevindt zich dan weer de moderne Brasserie & Loungebar DenK en het conferentiecentrum waar tal van evenementen worden georganiseerd. Ook vind je hier vanaf de herfst onze Spa & Wellness.

 

Ben jij een echte DENK’er en stromen de kernwaarden Daadkracht, Eerlijkheid, Natuurlijkheid en Kwaliteit door jouw bloed? Word dan onze nieuwe collega en kom ons team versterken!

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Algemene Dienst in de avonduren. Ben jij een persoon die er altijd voor zorgt dat alles vlot en tot in de details is schoongemaakt en ben jij van nature een zelfstandige werker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als medewerker op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van onze conferentiezalen, de openbare ruimtes (zowel binnen als buiten) en de (werk)ruimtes achter de schermen. De vacature is voor drie, vier of vijf avonden per week, van 18:00 uur tot 22:00 uur.

 

Over jou

 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre
 • Flexibele werkhouding in verband met het werken op wisselende dagen (doordeweeks/weekenden en feestdagen). Vaste dagen eventueel in overleg.
 • Zelfstandige, stressbestendige en gastgerichte houding.
 • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in spraak.
 • Goed kunnen samenwerken binnen de eigen afdeling, maar ook met collega’s van andere afdelingen.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een team met enthousiaste vakmensen, wat zorgt voor een professionele en gezellige werksfeer.
 • Salaris op basis van kennis en ervaring, volgens de Horeca CAO.
 • Een goed verzorgde lunch of diner tijdens je shift, tegen een kleine vergoeding.
 • Diverse personeelskortingen intern, maar ook extern via Meetings & More en Worldhotels.
 •  Verschillende evenementen voor medewerkers zoals onze BBQ, kerstborrel en het personeelsfeest.
 •  Vrij met de jaarwisseling!

 

Wil jij onderdeel uit maken van één van de gerenommeerde toplocaties binnen de hotellerie waar gastvrijheid wordt nagestreefd zoals gastvrijheid ooit bedoeld was? Bij personeelszaken ben jij als collega onze gast, dus aarzel niet en mail je CV naar personeelszaken@duin-kruidberg.nl. Tot ziens bij Landgoed Duin & Kruidberg!

 

 Download hier de pdf-versie van deze vacature!

 

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Lianne Velthuis:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121805