Leerling Patissier

 

Leuk dat jij geïnteresseerd bent in onze beschikbare leerplaats in bij de patisserie! Wij zijn dé buitenplaats van Amsterdam, een sfeervol hotel waar gasten in een andere wereld stappen. Jij kan onderdeel zijn van de reis van de gast en ervoor zorgen dat zij volledig in de watten worden gelegd.

Binnen onze patisserie afdeling hebben wij altijd plek voor enthousiaste, creatieve en leergierige leerlingen. Je mag ervaring op doen op een prachtige locatie binnen een team van enthousiaste vakmensen. Je zal voornamelijk bezig zijn met het maken van de desserts, friandises en allemaal andere specialiteiten van het landgoed. Hierbij werk je nauw samen met de F&B afdeling van het landgoed.

  

Wij bieden jou:

  • Wij zorgen voor goede personeelsfaciliteiten en de lunch of diner is inbegrepen tijdens jouw shift;
  • Een plek om te leren van enthousiaste vakmensen. Wij dagen elkaar uit elke dag te groeien, omdat we voorop willen lopen in gastvrijheid;
  • Een salaris conform de horeca leerlingen CAO;
  • Diverse personeelskortingen intern, maar ook extern via Hoscom, Meetings & More en Worldhotels;
  • Verschillende evenementen voor medewerkers zoals onze BBQ, kerstborrel en het personeelsfeest;
  • De mogelijkheid om na je stage bij ons te blijven werken in de weekenden of wellicht wel fulltime als je klaar bent met jouw studie. 

Deze leerplek is onder andere geschikt voor de volgende opleidingen:

  • Gespecialiseerd kok (BBL);
  • Kok (BBL);
  • Leidinggevende keuken (BBL);
  • Patissier (BBL);
  • Zelfstandig werkend kok (BBL).

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Stefan Toen:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121813