Leerling Keuken

 

Leuk dat jij geïnteresseerd bent in onze beschikbare leerplaats in de keuken! Wij zijn dé buitenplaats van Amsterdam, een sfeervol hotel waar gasten in een andere wereld stappen. Jij kan onderdeel zijn van de reis van de gast en ervoor zorgen dat zij volledig in de watten worden gelegd.

 

In de keuken hebben wij altijd plek voor enthousiaste, creatieve en leergierige leerlingen. Je mag ervaring op doen op een prachtige locatie binnen een team van enthousiaste vakmensen. Je kunt worden ingezet voor a la carte, voor banqueting (groepen), ontbijt of in de patisserie. De werkzaamheden variëren van mise en place tot aan het opmaken van borden.

 

Wij bieden jou:

  • Uiteraard bieden wij ook gratis maaltijden (lunch/diner) tijdens jouw dienst;
  • Een plek om te leren van enthousiaste, ervaren collega’s. Wij dagen elkaar uit elke dag te groeien, omdat wij onze gasten in de watten willen leggen;
  • Een salaris conform de leerling horeca CAO;
  • Diverse personeelskortingen intern, maar ook extern via Hoscom en Meetings & More;
  • Verschillende evenementen voor medewerkers zoals onze BBQ, kerstborrel en het personeelsfeest;
  • De mogelijkheid om na jouw leerperiode bij ons te blijven werken in de weekenden of wellicht wel fulltime als je klaar bent met jouw studie.

 

Deze leerplek is onder andere geschikt voor de volgende opleidingen:

  • Gespecialiseerd kok (BBL);
  • Kok (BBL);
  • Leidinggevende keuken (BBL);
  • Patissier (BBL);
  • Zelfstandig werkend kok (BBL).

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Stefan Toen:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121813