Binnen ons team is er plaats gekomen voor een:

Chefkok Brasserie DenK

Fulltime

Functieomschrijving:

Als Chefkok van Brasserie Denk ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de open keuken. Vanuit de keuken van de brasserie wordt dagelijks ontbijt, lunch en diner geserveerd. Daarnaast maak je roosters, verdeel je de werkzaamheden en verzorg je de dagelijkse bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen team, daarbij horen; sollicitatiegesprekken, voortgangsgesprekken en beoordeling/functioneringsgesprekken. 

Ieder kwartaal verzorg je een nieuw menu dat bestaat uit seizoensproducten. Tevens ben je actief betrokken bij het bedenken van acties, het opstellen van het budget en het optimaliseren van de personeelskosten. 

DenK-kernwaarden:

  • Daadkracht in alles wat we doen;
  • Eerlijkheid bij positieve en negatieve berichten;
  • Natuurlijkheid in onze presentatie en producten;
  • Kwaliteit in alles waar we voor staan.

Profiel:

  • Relevante werkervaring van minimaal 2 jaar in een soort gelijke functie; 
  • Leidinggevende capaciteiten; 
  • Stressbestendige en zelfstandige houding;
  • Flexibel en beschikbaar in de weekenden en op feestdagen;
  • Goed kunnen samenwerken binnen de eigen afdeling, maar ook met collega’s van andere afdelingen.

Wij bieden jou:

  • Een team met enthousiaste vakmensen;
  • Marktconform salaris;
  • Ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling; 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder diverse personeelskortingen.

 

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Lianne Velthuis:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121805

W: 0613538308