Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en betrokken Chef de Partie voor 20 tot 38 uur per week. In deze functie mag jij werken op een prachtige locatie, waar wij ons elke dag inzetten voor de ultieme gastbeleving. Aan afwisseling geen gebrek, omdat jij kunt worden ingezet tijdens het ontbijt, de lunch of het diner. Bij Landgoed Duin & Kruidberg staan creativiteit en aanpassingsvermogen centraal. Heb jij oog voor detail en bereid jij gerechten conform de vastgestelde standaarden, receptuur en planning? Maar ben jij ook flexibel om jouw collega’s te helpen waar nodig? Dan zoeken wij jou!

 

Veel dingen zijn te leren, maar deze kernwaarden bezit jij al:

  • Daadkrachtig persoon die eerlijk en open communiceert;
  • Eerlijkheid bij positieve en negatieve berichten;
  • Natuurlijkheid in onze presentatie en producten;
  • Kwaliteit in alles waar we voor staan.

 

Jouw taken:

  • Je bent voornamelijk bezig met het bereiden van zowel koude als warme gerechten;
  •  Ook zul je voorbereidende werkzaamheden verrichten (zoals wassen, snijden etc.) en de te gebruiken producten vooraf beoordelen.

 

Over jou:

  •  Relevante opleiding en werkervaring;
  •  Flexibele, stressbestendige en gastgerichte werkhouding;
  •  Creatief en bereid de uitdaging daarin te zoeken;
  •  Je kunt goed samenwerken binnen de eigen afdeling en ook met collega’s van andere afdelingen.

 

Wij bieden jou:         

  • Een plek om te leren van enthousiaste vakmensen;
  • Salaris op basis van kennis en ervaring, volgens de Horeca CAO;
  • Een goed verzorgde lunch of diner tijdens je shift, tegen een kleine vergoeding;
  • Diverse personeelskortingen intern, maar ook extern via Hoscom, Meetings & More en Worldhotels.

 

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Lianne Velthuis:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121805

W: 0613538308