Bijbaan Spoelkeuken

Woon jij in de buurt van Santpoort en wil jij graag op oproepbasis werken in het team van de Spoelkeuken in ons sfeervolle hotel op een unieke locatie? Stuur dan een korte motivatie met daarin je beschikbaarheid en eventuele ervaring.  

 

Ervaring is niet vereist maar onze vier kernwaarden zijn erg belangrijk: 

  • Daadkracht in alles wat we doen;  
  • Eerlijkheid bij positieve en negatieve berichten; 
  • Natuurlijkheid in onze presentatie en producten; 
  • Kwaliteit in alles waar we voor staan. 

 

Jouw taken: 

  • Het afwassen en sorteren van serviesgoed en bestek; 
  • Het schoonhouden van onder andere de (buiten)keuken en het buitenterrein; 
  • Het bijvullen en klaarzetten van de kantine.  

 

Over jou: 

  • Je bent minimaal 16 jaar; 
  • Minimaal 1 weekenddag beschikbaar en maximaal 3 weken op vakantie gedurende de zomermaanden; 
  • Zelfstandige, stressbestendige en leergierige houding; 
  • Je kunt goed samenwerken binnen de eigen afdeling en ook met collega’s van andere afdelingen.

 

Wij bieden jou: 

  • Een plek om te leren van enthousiaste vakmensen;
  • Salaris op basis van kennis en ervaring, volgens de Horeca CAO. 
  • Een goed verzorgde lunch of diner tijdens je shift, tegen een kleine vergoeding. 
  • Diverse personeelskortingen intern, maar ook extern via Meetings & More en Worldhotels. 
  • Verschillende evenementen voor medewerkers zoals onze BBQ, kerstborrel en het personeelsfeest.

 

Wil jij onderdeel uit maken van een hecht team en ervaring op doen op een unieke locatie? Bij personeelszaken ben jij als collega onze gast, dus aarzel niet en mail je CV naar personeelszaken@duin-kruidberg.nl

 

Tot ziens bij Landgoed Duin & Kruidberg!

 

Download hier de pdf-versie van deze vacature!

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Lianne Velthuis:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121805