Een Patissier voor 20 tot 38 uur per week, dat is wat wij zoeken! En wat zoek jij? Een prachtige werkplek binnen een team van enthousiaste vakmensen? Als Patissier bij Landgoed Duin & Kruidberg verzorg je de desserts en lekkernijen voor de F&B afdeling en werk je nauw samen met jouw andere collega’s uit de keuken en bediening. Ben jij professioneel, betrokken, heb je oog voor detail en werkt je volgens de HACCP regels om voor de gasten een geweldige ervaring te creëren? Dan is deze baan echt iets voor jou!

 

Veel dingen zijn te leren, maar deze kernwaarden bezit jij al:        

  • Daadkracht in alles wat we doen; 
  • Eerlijkheid bij positieve en negatieve berichten;
  • Natuurlijkheid in onze presentatie en producten;
  • Kwaliteit in alles waar we voor staan.

 

Jouw taken:        

  • Je bent voornamelijk bezig met desserts en lekkernijen voorbereiden en bereiden;
  • Ook zul je af en toe benodigde producten signaleren en dit doorgeven aan de Chef;

 

Over jou:

 

 

  • Relevante opleiding en werkervaring;
  • Flexibele, stressbestendige en gastgerichte werkhouding;
  • Beschikt over goede productkennis;
  • Je kunt goed samenwerken binnen de eigen afdeling en ook met collega’s van andere afdelingen.

 

Wij bieden jou:         

  • Een plek om te leren van enthousiaste vakmensen;
  • Salaris op basis van kennis en ervaring, volgens de Horeca CAO;
  • Een goed verzorgde lunch of diner tijdens je shift, tegen een kleine vergoeding;
  • Diverse personeelskortingen intern, maar ook extern via Hoscom, Meetings & More en Worldhotels.

 

 

 

 

Herken jij jezelf in bovengesteld profiel? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Lianne Velthuis:
E: personeelszaken@duin-kruidberg.nl 
T: 023-5121805

W: 0613538308