Nieuws

Duin & Kruidberg Run

Landgoed Duin & Kruidberg organiseert samen met Natuurmonumenten en AV Suomi de Duin & Kruidberg run. Een groot gedeelte van het inschrijfgeld zal gedoneerd worden aan het Duinenfonds. Het Duinenfonds houdt zich bezig met de rust en schoonheid van de duinen in Zuid-Kennemerland. Wij willen graag ons steentje hieraan bijdragen. Iedereen is welkom om zich aan te melden. Heeft u altijd al eens willen deelnemen aan een hardloopevenement in het mooie gebied rondom Landgoed Duin & Kruidberg, dan is dit uw kans!
Meer lezen

Vaderdag 2017

Zondag 18 juni is het weer zover! Dan worden alle vaders in Nederland en dus ook bij Landgoed Duin & Kruidberg in het zonnetje gezet, want het is Vaderdag! Verwen uw vader met een heerlijk menu in Brasserie DenK en laat hem genieten van een gezellige mannenavond.
Meer lezen

Shared Dining Experience bij Brasserie DenK

Proef de nieuwe menukaart van Brasserie DenK! Ontdek de nieuwe gerechten van Brasserie DenK tijdens de Shared Dining Experience. De chef stelt een culinair menu voor u samen, uiteraard rekening houdend met u dieetwensen en allergieën. De Shared Dining Experience is te reserveren van maandag tot en met woensdag en bedraagt € 24,95 per persoon inclusief een glas prosecco. Reserveren kan via 023 – 512 18 00 of via info@duin-kruidberg.nl.
Meer lezen

Hondenbeleid Landgoed Duin & Kruidberg

Graag uw aandacht voor het hondenbeleid opgesteld door de directie. Honden zijn in het Landhuis, op het bordes, het betegelde terras voor de Cremerzaal en restaurant De Vrienden van Jacob, niet toegestaan. Op het terras van DenK in de tuin zijn honden toegestaan mits deze zijn aangelijnd.
Meer lezen

Denk Haarlem

Zodra u aankomt op Landgoed Duin & Kruidberg stapt u een andere wereld binnen en kunt u beginnen met onthaasten. Tijdens uw verblijf mag een bezoek aan de mooie stad Haarlem zeker niet ontbreken.
Meer lezen

10-jarig jubileum Bernard Lensink

Sinds 1 juli 2006 is Bernard Lensink met veel passie en gedrevenheid werkzaam op Landgoed Duin & Kruidberg. Vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli vieren wij het 10-jarig jubileum van onze directeur.
Meer lezen

DenK Specials!

Bij Brasserie & Loungebar DenK geniet u nu van verschillende specials gedurende de week.
Meer lezen

Bekijk onze

Fotogalerij

to get a good impression of the
Duin & Kruidberg Country Estate