Nieuws

Royal High Tea met lezing over de rijke historie van Landgoed Duin & Kruidberg

Op zondagmiddag 15 oktober en 19 november neemt Landgoed Duin en Kruidberg u graag mee terug in de tijd, tijdens een Royal High Tea op het landgoed.
Meer lezen

Wegwerkzaamheden Duin en Kruidbergerweg

Op maandag 11 september begint de aannemer Heijmans bv met de herinrichting van een deel van de Duin en Kruidbergerweg. De werkzaamheden bestaan uit verwijderen van de bestaande verhardingen en het opnieuw aanleggen van de bestaande rijweg met aan weerszijden parkeerplaatsen. Het afgesloten weggedeelte begint direct zuidelijk van de uitrit van Westerveld en loopt tot Lijn 5.
Meer lezen

DenK Nieuw!

Brasserie DenK heeft weer nieuwe gerechten op de menukaart en stellen deze graag aan u voor. Het 3-gangen “Meet the Menu” menu bestaat uit twee kleine voorgerechten, twee kleine hoofdgerechten als tweeluik geserveerd. Aansluitend geniet u van een Grand dessert voor de prijs van €35,00 per persoon. “Meet the Menu” is mogelijk van zondag t/m donderdag van 30 juli t/m 10 augustus 2017. Onze manager Stefan en zijn team verwelkomen u graag bij Brasserie DenK!
Meer lezen

Geen doorgang richting Ijmuiden

Vanaf volgende week is er geen doorgang richting Ijmuiden. De werkzaamheden beginnen op maandag 24 juli 2017 en zullen in totaal ongeveer 8 weken duren.
Meer lezen

Beeldenpark 2017

Beeldenpark Duin & Kruidberg Landgoed Duin & Kruidberg is in de zomermaanden sinds jaren de plek voor een beeldenexpositie waar kunstenaars uit verschillende landen hun werk tonen. Heeft u deze zomer de beeldenexpositie op ons Landgoed al bewonderd?
Meer lezen

Shared Dining Experience bij Brasserie DenK

Proef de nieuwe menukaart van Brasserie DenK! Ontdek de nieuwe gerechten van Brasserie DenK tijdens de Shared Dining Experience. De chef stelt een culinair menu voor u samen, uiteraard rekening houdend met u dieetwensen en allergieën. De Shared Dining Experience is te reserveren van maandag tot en met woensdag en bedraagt € 24,95 per persoon inclusief een glas prosecco. Reserveren kan via 023 – 512 18 00 of via info@duin-kruidberg.nl.
Meer lezen

Hondenbeleid Landgoed Duin & Kruidberg

Graag uw aandacht voor het hondenbeleid opgesteld door de directie. Honden zijn in het Landhuis, op het bordes, het betegelde terras voor de Cremerzaal en restaurant De Vrienden van Jacob, niet toegestaan. Op het terras van DenK in de tuin zijn honden toegestaan mits deze zijn aangelijnd.
Meer lezen

Denk Haarlem

Zodra u aankomt op Landgoed Duin & Kruidberg stapt u een andere wereld binnen en kunt u beginnen met onthaasten. Tijdens uw verblijf mag een bezoek aan de mooie stad Haarlem zeker niet ontbreken.
Meer lezen

Bekijk onze

Fotogalerij

to get a good impression of the
Duin & Kruidberg Country Estate