Lifestyle arrangement

Voor de luxe levensgenieter...

De term Lifestyle, levenswijze, is de afgelopen jaren steeds meer een synoniem geworden voor luxe. Landgoed Duin & Kruidberg biedt u graag de mogelijkheid te genieten van de luxe van het landhuis, haar restaurants en de rijke omgeving. Ons Lifestyle arrangement is dan ook een aanrader voor de luxe levensgenieter!

Inhoud Lifestyle Arrangement:

  • 2 overnachtingen in een Patiokamer
  • Beide ochtenden een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op de dag van aankomst een culinair 4-gangen diner in Restaurant De Vrienden van Jacob (exclusief consumpties)
  • Op de tweede avond het 3-gangen Menu van de Markt in Brasserie DenK (exclusief consumpties)
  • Toegang tot Spa & Wellness 't Princenbosch 

€ 527,00 op basis van twee personen 

Maak uw verblijf extra ontspannen met een behandeling door een van onze Wellnesstherapeuten. In combinatie met een arrangement bieden wij u een korting van 20% aan op een Wellnessbehandeling naar keuze.

Deze arrangementsprijs bedraagt € 263,50 per persoon (exclusief eenpersoonstoeslag vanaf € 75,00) en op basis van beschikbaarheid. De arrangementsprijs is exclusief toeristenbelasting en administratieve kosten à € 2,00 per persoon. 
Spa & Wellness 't Princenbosch is vanaf maandag tot en met donderdag geopend vanaf 10:00 tot 19:00 uur. Van vrijdag tot en met zondag vanaf 09:00 tot 20:00 uur. Ons Wellnessteam staat graag vanaf dinsdag tot zondag tussen 11:00 en 19:00 uur voor u klaar.

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via: 023-5121 800 of per e-mail via: info@duin-kruidberg.nl.

Aantal overnachtingen: 
2