Lazy Lounge Sunday arrangement

Langer genieten van het weekendgevoel...

Landgoed Duin & Kruidberg laat u langer genieten van uw welverdiende weekendgevoel! Voordat de werkweek weer begint, kunt u bij ons nog even ontspannen en optimaal genieten tijdens onze Lazy Lounge Sunday...

Wanneer u op zondag aankomt geniet u van de prachtige omgeving van Landgoed Duin & Kruidberg. Uiteraard behoort het maken van een heerlijke strandwandeling of ontspannende fietstocht in de prachtige omgeving ook tot de mogelijkheden. ’s Avonds is het culinair genieten van het 3-gangen Menu van de Markt in Brasserie DenK om vervolgens weg te dromen in één van onze Patiokamers. De volgende ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet waarna u ongetwijfeld weer over voldoende energie beschikt om op maandag aan een nieuwe werkweek te beginnen!

Inhoud Lazy Lounge Sunday Arrangement:

  • 3-gangen Menu van de Markt in Brasserie DenK
  • Overnachting in een Patiokamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in Brasserie DenK
  • Toegang tot Spa & Wellness 't Princenbosch 

€ 205,00 op basis van twee personen

Maak uw verblijf extra ontspannen met een behandeling door een van onze Wellnesstherapeuten. In combinatie met een arrangement bieden wij u een korting van 20% aan op een Wellnessbehandeling naar keuze.

Deze arrangementsprijs bedraagt € 102,50 per persoon (exclusief eenpersoonstoeslag vanaf € 75,00) en op basis van beschikbaarheid. De arrangementsprijs is exclusief toeristenbelasting en administratieve kosten à € 2,00 per persoon. 
Spa & Wellness 't Princenbosch is vanaf maandag tot en met donderdag geopend vanaf 10:00 tot 19:00 uur. Van vrijdag tot en met zondag vanaf 09:00 tot 20:00 uur. Ons Wellnessteam staat graag vanaf dinsdag tot zondag tussen 11:00 en 19:00 uur voor u klaar.

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via: 023-5121 800 of per e-mail via: info@duin-kruidberg.nl.