Lazy Lounge Sunday arrangement

Langer genieten van het weekendgevoel...

Landgoed Duin & Kruidberg laat u langer genieten van uw welverdiende weekendgevoel! Voordat de werkweek weer begint, kunt u bij ons nog even ontspannen en optimaal genieten tijdens onze Lazy Lounge Sunday...

Wanneer u op zondag aankomt geniet u van de prachtige omgeving van Landgoed Duin & Kruidberg. Uiteraard behoort het maken van een heerlijke strandwandeling of ontspannende fietstocht in de prachtige omgeving ook tot de mogelijkheden. ’s Avonds is het culinair genieten van het 3-gangen Menu van de Markt in Brasserie DenK om vervolgens weg te dromen in één van onze Patiokamers. De volgende ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet waarna u ongetwijfeld weer over voldoende energie beschikt om op maandag aan een nieuwe werkweek te beginnen!

Inhoud Lazy Lounge Sunday Arrangement:

  • 3-gangen Menu van de Markt in Brasserie DenK
  • Overnachting in een Patiokamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in Brasserie DenK
  • Toegang tot Spa & Wellness 't Princenbosch 

€ 102,50 per persoon.

Maak uw verblijf extra ontspannen met een behandeling door een van onze Wellnesstherapeuten. In combinatie met het Lazy Sunday arrangement bieden wij u een korting van 20% aan op een Wellnessbehandeling naar keuze.

Deze arrangementprijs is per persoon en gebaseerd op een verblijf van twee personen (eenpersoonstoeslag vanaf € 75,00) en op basis van beschikbaarheid. De arrangementprijs is exclusief toeristenbelasting en administratieve kosten à € 2,00 p.p.
Spa & Wellness 't Princenbosch is vanaf maandag tot en met donderdag geopend vanaf 10:00 - 19:00 uur. Vanaf vrijdag tot en met zondag tussen 09:00 - 20:00 uur. Ons Wellnessteam staat graag vanaf dinsdag tot zondag tussen 11:00 uur en 19:00 uur voor u klaar.

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen met via: 023-5121 800 of per e-mail via: info@duin-kruidberg.nl