DenK Weekend arrangement

DenK Weekend...

Na een lange week van hard werken, kunt u extra genieten van uw weekend met ons DenK Weekend arrangement. U verblijft in een comfortabele Patiokamer in de aangrenzende hotelvleugel. Geniet van een heerlijk 3-gangen Menu van de Markt in onze moderne Brasserie DenK. Als u uitgerust wakker wordt wacht een uitgebreid ontbijtbuffet op u.

Inhoud van het DenK Weekend arrangement:

  • 3-gangen menu van de Markt in Brasserie DenK op vrijdag of op zondag
  • Twee overnachtingen in een Patio kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Toegang tot Spa & Wellness 't Princenbosch

€ 360,00 op basis van twee personen 

Maak uw verblijf extra ontspannen met een behandeling door een van onze Wellnesstherapeuten. In combinatie met een arrangement bieden wij u een korting van 20% aan op een Wellnessbehandeling naar keuze.

Deze arrangementsprijs bedraagt € 180,00 per persoon (exclusief eenpersoonstoeslag vanaf € 75,00) en op basis van beschikbaarheid. De arrangementsprijs is exclusief toeristenbelasting en administratieve kosten à € 2,00 per persoon. 
Spa & Wellness 't Princenbosch is vanaf maandag tot en met donderdag geopend vanaf 10:00 tot 19:00 uur. Van vrijdag tot en met zondag vanaf 09:00 tot 20:00 uur. Ons Wellnessteam staat graag vanaf dinsdag tot zondag tussen 11:00 en 19:00 uur voor u klaar.

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via: 023-5121 800 of per e-mail via: info@duin-kruidberg.nl. Dit arrangement kan gereserveerd worden in de weekenden en tijdens de vakantieperiodes.