Beleef het ultieme Kerstgevoel op Landgoed Duin & Kruidberg

De meest feestelijke periode van het jaar staat weer voor de deur. Wij staan alweer te popelen om samen met u de Kerstdagen door te brengen op het Landgoed. Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor prachtige Kerstdecoratie en fonkelende lichtjes om zo uw Kerstdagen compleet te maken. Executive Chef Alain Alders en zijn team dragen zorg voor een passende culinaire invulling tijdens de feestdagen.

Wilt u verzekerd zijn van een onvergetelijke Kerst? U bent bij ons aan het juiste adres om samen met uw familie en/of vrienden te komen genieten van onze alom bekende Kerstbrunch, feestelijk te dineren of te genieten van een Christmas Tea. Uiteraard zijn onze kleine gasten van harte welkom om samen met de Kerstman op de foto te gaan en te spelen in het Kinderparadijs.

Het team van Landgoed Duin & Kruidberg kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen tijdens deze feestelijke periode. Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen met onze collega's. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar reserveringen@duin-kruidberg.nl of te bellen naar 023 - 512 18 00.


Met gastvrije groet,


Bernard Lensink
General Manager

Download hier de kerstbrochure


Speciaal voor onze zakelijke gasten bieden wij de mogelijkheid tot een fenomenaal Kerstfeest, culinair diner of Nieuwjaarsborrel. Klik hier.