Bali flower & Deep Relaxing arrangement

Voor het ultieme ontspanningsweekend...

Onthaasten komt tegenwoordig maar weinig voor in de agenda! Landgoed Duin & Kruidberg biedt u graag de luxe om te genieten van de rust en ontspanning. Het Deep Relaxing arrangement is een echte aanrader voor wie even tijd voor zichzelf nodig heeft. 

Inhoud Bali Flower & Deep Relaxing arrangement:

  • Overnachting in een Patiokamer
  • VIP Pakket Cinq Mondes
  • Bali Flower ritual
    intense reiniging gebaseerd op het Balinese schoonheidsritueel. Volledig ontspannen met een stralende huid als eindresultaat
  • Deep Relaxing Balinese massage
    Laat dit eeuwenoude Balinese massageritueel u hullen in een sluier van rust. Een ware zintuigelijke beleving, waarbij traditionele Thaise strijk- en zachte rekbewegingen uw lichaam tot ontspanning zullen brengen.
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Toegang tot Spa & Wellness 't Princenbosch

€ 212.50 per persoon

Deze arrangementprijs is per persoon en gebaseerd op een verblijf van twee personen (eenpersoonstoeslag vanaf € 75,00) en op basis van beschikbaarheid. De arrangementprijs is exclusief toeristenbelasting en administratieve kosten à € 2,00 p.p.
Spa & Wellness 't Princenbosch is vanaf maandag tot en met donderdag geopend vanaf 10:00 tot 19:00 uur. Vanaf vrijdag tot en met zondag tussen 09:00 - 20:00 uur. Ons Wellnessteam staat graag vanaf dinsdag tot zondag tussen 11:00 uur en 19:00 uur voor u klaar.
Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via: 023-5121 800 of per e-mail via: info@duin-kruidberg.nl.