Huwelijk

“Jacob Cremer hield zóveel van zijn vrouw, dat hij in de tuin van het Landgoed speciaal een vijver liet bouwen die lijkt op de rivier de Theems. Allemaal om te zorgen dat zijn vrouw minder heimwee had naar Londen.”

Ervaar de mooiste dag van jullie leven op de schitterende en verrassende trouwlocatie Landgoed Duin & Kruidberg. Met een trapmoment waarvan je kippenvel krijgt, een ceremonie in een van de sfeervolle stijlkamers of Landgoedtuin, een feestelijke receptie, een tongstrelend diner of een spetterend feest om jullie mooiste dag mee af te sluiten. Alles is mogelijk zodat jullie dag het perfecte plaatje wordt dat jullie voor ogen hebben.

Een exclusief gevoel op een onvergetelijke dag

Jullie zijn altijd het enige bruidspaar op een dag. Dat geeft niet alleen een exclusief gevoel, maar zorgt ook dat we alle aandacht hebben voor jullie tweeën, jullie gasten en alle benodigde details. Wij zorgen er namelijk graag voor dat jullie een dag krijgen om nooit meer te vergeten.

Het is voor ons team een eer om de mooiste dag van jullie leven te verzorgen. We denken met plezier met jullie mee, hebben ruime expertise bij het plannen van een huwelijk en werken samen met diverse huisleveranciers. Of jullie nu op zoek zijn naar een goede fotograaf, styliste, dj of weddingplanner óf zoeken naar die speciale bruidstaart of ring; wij adviseren jullie graag.

Mix van stijlen en sferen op één locatie

Willen jullie een sprookjesachtig diner in een van de authentieke stijlkamers, een ontspannen receptie of liever een hip feest met DJ in? Een uiteenlopende mix van sferen en stijlen op één locatie is hier geen enkel probleem.