Pasen 2019!

Beleef Pasen op 21 & 22 april 2019! Uiteraard zijn er een aantal activiteiten die tijdens Pasen niet mogen ontbreken! Zo kun­nen onze kleine gasten beide dagen eieren zoeken en schilderen, samen met de Paas­haas. Verder kunnen de kinderen de hele dag spelen in het speciale kinderparadijs!

 

Paasbrunch

Op zowel eerste als tweede Paasdag kunt u genieten van een uitgebreid brunchbuffet en overheerlijk dessertbuffet in het authentieke Landhuis. Prijs: € 62,50 p.p. inclusief een wel­komstdrankje, koffie/thee, vruchtensappen en water. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar betaalt u € 31,00 per kind.

Pasen bij De Vrienden van Jacob

Op eerste Paasdag kunt u zich culinair laten verwennen bij Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob. Het gehele team, onder leiding van Executive Chef Alain Alders, dragen zorg voor een onvergetelijke avond vol culinair genot. De prijs voor het vijfgangendiner bedraagt € 89,50 p.p. exclusief dranken.

DenK Pasen

Tijdens beide Paasdagen is Brasserie DenK geopend voor:- Een heerlijke Paas High Tea voor jong & oud! De prijs bedraagt: € 34,50 p.p. inclusief een bruisend aperitief. Voor de kleine gasten: € 17,50 per kind. 

Wilt u liever à la carte dineren? Dat kan natturlijk ook op eerste en tweede Paasdag bij Brasserie DenK! Voor kinderen hebben wij een speciaal Kindermenu. 

En verder..

Uiteraard zijn er een aantal activiteiten die tijdens Pasen niet mogen ontbreken! Zo kun­nen onze kleine gasten beide dagen eieren zoeken en schilderen, samen met de Paas­haas. Verder kunnen de kinderen de hele dag spelen in het speciale kinderparadijs! Begelei­ding is aanwezig tussen 11:00 en 15:00 uur. Om uw beleving op het Landgoed zo com­pleet mogelijk te maken, kunt u uiteraard ook tijdens de Paasdagen bij ons blijven over­nachten. Voor meer informatie of eventuele reserveringen verwijzen wij u graag naar onze website: www.duin-kruidberg.nl. Voor alle Paasarrangementen hanteren wij 100% betaling vooraf. U kunt tot een week voor aankomst kosteloos annuleren.