Hoscom nieuwe eigenaar van Landgoed Duin & Kruidberg

 

23 december 2019 hebben de ABN AMRO bank en Hoscom een overeenkomst getekend over de verkoop van Landgoed Duin & Kruidberg.

Landgoed Duin & Kruidberg is bijna 60 jaar onderdeel geweest van de ABN AMRO Bank en haar rechtsvoorgangers. Er is een lange en rijke gezamenlijke geschiedenis. Het besluit om Landgoed Duin & Kruidberg aan een nieuwe eigenaar te verkopen was dan ook niet eenvoudig. Het runnen van een hotel is vanzelfsprekend geen core business van de bank.

Hoscom, een bekende in de hotelbranche, ontwikkelt en exploiteert aansprekende hotelconcepten waar gasten volledig zichzelf kunnen zijn. Hotels met een eigen identiteit en thematiek.
Lucas Petit, eigenaar van Hoscom beheert inmiddels 5 sterke “merken”: Delta Hotel, Badhotel Rockanje, De Holtweijde, Grand Hotel Opduin en Hotel Post-Plaza.

Landgoed Duin & Kruidberg blijft onder de eigen identiteit bestaan. De ondersteunende rol van Hoscom biedt aanvullende mogelijkheden om verder te kunnen groeien op de ingeslagen weg.

Bernard Lensink, General Manager van Landgoed Duin & Kruidberg: “Wij zijn enorm trots dat wij zo lang onderdeel hebben uitgemaakt van de ABN AMRO bank. Alhoewel wij volledig achter deze stap staan, is het ook best even moeilijk om na zo’n lange tijd afscheid te nemen. Tegelijkertijd kijken wij ook er erg naar uit om onder de vleugels van Hoscom het landgoed nog verder te ontwikkelen als een van de mooiste hotels van Nederland.”