Denk Haarlem

Zodra u aankomt op Landgoed Duin & Kruidberg stapt u een andere wereld binnen en kunt u beginnen met onthaasten. Tijdens uw verblijf mag een bezoek aan de mooie stad Haarlem zeker niet ontbreken.

DenK Haarlem 

Zodra u aankomt op Landgoed Duin & Kruidberg stapt u een andere wereld binnen en kunt u beginnen met onthaasten. Ontdek en beleef het historische Landhuis, de sfeervolle Engelse Landgoedtuin en de schitterende omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Tijdens uw verblijf mag een bezoek aan de mooie stad Haarlem zeker niet ontbreken. In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod, de grote diversiteit aan winkels, gezellige restaurants en cafés en de uitstekende ligging nabij Amsterdam, strand en zee. Een stad met een rijke historie, prachtige monumenten en een Bourgondische sfeer. De ideale bestemming voor een dagtrip of een weekendje weg. 

DenK Haarlem arrangement:
• Welkomstdrankje in Brasserie DenK
• 3-gangen ‘Menu van de Markt’ in Brasserie DenK
• Een overnachting in een Patiokamer
• Uitgebreid ontbijtbuffet 

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 99,50 per persoon.

U kunt het reserveren tot 23 december 2016 o.v.v. ‘DenK Haarlem’ en op basis van beschikbaarheid. De arrange­mentprijs is gebaseerd op een verblijf van twee personen, en exclusief toeristenbelasting en administratieve kosten à € 2 p.p.
Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via: 023-5121 800 of per e-mail via: info@duin-kruidberg.nl.