Book now

Events

Boswandeling met DenK High Tea

Natuur in combinatie met een DenK High Tea..

In samenwerking met Natuurmonumenten organiseert Landgoed Duin & Kruidberg een wandeling door Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Om 12:00 zal er onder begeleiding van een natuurgids een tocht worden georganiseerd door het park. Na deze tocht is er de mogelijkheid om heerlijk te genieten van een DenK High Tea met diverse lekkernijen. Voor de prijs van € 29,50 geniet u van een prachtige wandeling met een heerlijke afsluiter in Brasserie DenK. Wanneer u lid bent van Natuurmonumenten ontvangt u een korting van € 4,00 per persoon.

 
Programma
12:00 Ontvangst en start wandeling vanuit de lobby van Landgoed Duin & Kruidberg
13:30 DenK High Tea in Brasserie DenK

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 023 - 512 18 00 of stuurt u een E-mail naar: info@duin-kruidberg.nl.

Duin & Kruid Lenteloop

Prestatieloop voor hardlopers en wandelaars

 

Onze partner, Stichting Santpoort Helpt Madras, organiseert een prestatieloop door het schitterend duingebied die start voor ons hotel. Om 11 uur starten de wandelaars, om 12 uur de hardlopers. Zij kunnen kiezen uit 3, 6 of 11 kilometer. Na deze tocht is er de mogelijkheid om heerlijk bij te komen op ons DenK terras en te genieten van diverse lekkernijen. De deelnamekosten bedragen € 8 via voorinschrijving; op de dag zelf zijn de kosten € 10 per persoon. Alle inkomsten gaan naar een weeshuis in India. Kijk op www.duinenkruidlenteloop.nl voor info en inschrijving.

 

Pasen 2019!

Beleef Pasen op 21 & 22 april 2019! Uiteraard zijn er een aantal activiteiten die tijdens Pasen niet mogen ontbreken! Zo kun­nen onze kleine gasten beide dagen eieren zoeken en schilderen, samen met de Paas­haas. Verder kunnen de kinderen de hele dag spelen in het speciale kinderparadijs!

 

Paasbrunch

Op zowel eerste als tweede Paasdag kunt u genieten van een uitgebreid brunchbuffet en overheerlijk dessertbuffet in het authentieke Landhuis. Prijs: € 62,50 p.p. inclusief een wel­komstdrankje, koffie/thee, vruchtensappen en water. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar betaalt u € 31,00 per kind.

Pasen bij De Vrienden van Jacob

Op eerste Paasdag kunt u zich culinair laten verwennen bij Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob. Het gehele team, onder leiding van Executive Chef Alain Alders, dragen zorg voor een onvergetelijke avond vol culinair genot. De prijs voor het vijfgangendiner bedraagt € 89,50 p.p. exclusief dranken.

DenK Pasen

Tijdens beide Paasdagen is Brasserie DenK geopend voor:- Een heerlijke Paas High Tea voor jong & oud! De prijs bedraagt: € 34,50 p.p. inclusief een bruisend aperitief. Voor de kleine gasten: € 17,50 per kind. 

Wilt u liever à la carte dineren? Dat kan natturlijk ook op eerste en tweede Paasdag bij Brasserie DenK! Voor kinderen hebben wij een speciaal Kindermenu. 

En verder..

Uiteraard zijn er een aantal activiteiten die tijdens Pasen niet mogen ontbreken! Zo kun­nen onze kleine gasten beide dagen eieren zoeken en schilderen, samen met de Paas­haas. Verder kunnen de kinderen de hele dag spelen in het speciale kinderparadijs! Begelei­ding is aanwezig tussen 11:00 en 15:00 uur. Om uw beleving op het Landgoed zo com­pleet mogelijk te maken, kunt u uiteraard ook tijdens de Paasdagen bij ons blijven over­nachten. Voor meer informatie of eventuele reserveringen verwijzen wij u graag naar onze website: www.duin-kruidberg.nl. Voor alle Paasarrangementen hanteren wij 100% betaling vooraf. U kunt tot een week voor aankomst kosteloos annuleren. 

Moederdag

Op zondag 12 mei zetten wij graag alle moeders in het zonnetje! In Brasserie DenK serveren wij een uitgebreide High Tea waarmee u uw moeder heerlijk culinair kunt verwennen. 

De prijs bedraagt € 23,00 p.p. inclusief een aperitief, onbeperkt thee en verschillende zoete en hartige hapjes. Kleine gasten € 10,00 p.p., inclusief onbeperkt limonade.

Tijdens de DenK High Tea wordt u verrast door een samengesteld menu van de Chef. 

 

Liever gebruik maken van onze High Beer of High Wine? De prijs bedraagt  € 28,50 p.p. 
Tijdens de DenK High's wordt u verrast door een samengesteld menu van de Chef.

 

Kleine gasten kunnen tijdens Moederdag een eigen pizza bakken. De prijs bedraagt € 12.50 p.p. exclusief dranken. 

Take a look at our

Photo gallery

to get a good impression of the
Duin & Kruidberg Country Estate