Reservieren

Events

Een culinaire creatie van de Vrienden van Jacob.

Culinaire expositie

Genieten van een voorproefje van onze culinaire creaties?

Vier keer per jaar introduceren wij onze nieuwe menukaart. Dit doen we in de vorm van een 10-gangendiner, waarbij u ieder gerecht op de nieuwe menukaart kunt voorproeven. Donderdag 9 april zal in het teken staan van sepia, krab, kalf, asperge, andijvie, rabarber en grapefruit. De prijs bedraagt € 130,00 per persoon. 

Voor aanvullende informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 023 - 512 18 00 of stuurt u een e-mail naar: info@duin-kruidberg.nl.

 

Pasen 2020

Beleef Pasen op 12 & 13 april 2020!

Paasbrunch
Geniet op eerste Paasdag van een uitgebreid brunchbuffet en een overheerlijk dessertbuffet in het authentieke Landhuis. Prijs € 59,50 p.p. inclusief een bruisend aperitief, koffie/thee, vruchtensappen en water. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar betaalt u € 31,00 per kind.
Ontvangst 11:00 uur
Aanvang 11:30 uur - einde 14:30 uur 

DenK Pasen
Tijdens beide Paasdagen is Brasserie DenK geopend voor een heerlijke Paas High Tea! De prijs bedraagt: € 24,50 p.p. Voor de kleine gasten: € 17,50 per kind. 
Wilt u liever à la carte dineren? Dat kan natuurlijk ook bij Brasserie DenK! Voor kinderen hebben wij een speciaal Kindermenu. 

Pasen bij restaurant De Vrienden van Jacob
Op eerste Paasdag serveert restaurant De Vrienden van Jacob een heerlijk 5-gangen Paasmenu! Prijs bedraagt € 89,50 p.p.

En verder..
Uiteraard zijn er een aantal activiteiten die tijdens Pasen niet mogen ontbreken! Zo kun­nen onze kleine gasten op eerste Paasdag eieren zoeken en schilderen, samen met de Paas­haas. Verder kunnen de kinderen de hele dag spelen in het speciale kinderparadijs!

Begelei­ding is aanwezig tussen 11:00 en 15:00 uur. 
Om uw beleving op het Landgoed zo com­pleet mogelijk te maken, kunt u uiteraard ook tijdens de Paasdagen bij ons blijven over­nachten. Voor meer informatie of eventuele reserveringen verwijzen wij u graag naar onze website: www.duin-kruidberg.nl.
Voor alle Paasarrangementen hanteren wij een betaling van 100% vooraf. U kunt tot een week voor aankomst kosteloos annuleren. 

Een culinaire creatie van de Vrienden van Jacob.

Culinaire expositie

Genieten van een voorproefje van onze culinaire creaties?

Vier keer per jaar introduceren wij onze nieuwe menukaart. Dit doen we in de vorm van een 10-gangendiner, waarbij u ieder gerecht op de nieuwe menukaart kunt voorproeven. Donderdag 9 juli zal in het teken staan van schol, zeeduivel, reebok, perzik, aardbei, doperwt en venkelDe prijs bedraagt € 130,00 per persoon. 

Voor aanvullende informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 023 - 512 18 00 of stuurt u een e-mail naar: info@duin-kruidberg.nl.

 

Boswandeling met DenK High Tea

Natuur in combinatie met een DenK High Tea..

* Tickets kunnen uitsluitend worden gekocht via Natuurmonumenten

In samenwerking met Natuurmonumenten organiseert Landgoed Duin & Kruidberg een wandeling door Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Om 12:00 zal er onder begeleiding van een natuurgids een tocht worden georganiseerd door het park. Na deze tocht is er de mogelijkheid om heerlijk te genieten van een DenK High Tea met diverse lekkernijen. Voor de prijs van € 32,50 geniet u van een prachtige wandeling met een heerlijke afsluiter in Brasserie DenK. Wanneer u lid bent van Natuurmonumenten ontvangt u een korting van € 3,00 per persoon.

Programma
12:00 Ontvangst en start wandeling vanuit de lobby van Landgoed Duin & Kruidberg
13:30 DenK High Tea in Brasserie DenK

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 023 - 512 18 00 of stuurt u een e-mail naar: info@duin-kruidberg.nl.

U kunt uw tickets hier kopen.

 

Take a look at our

Photo gallery

to get a good impression of the
Duin & Kruidberg Country Estate