Spa & Wellness ’t Princenbosch is geopend.

De langgekoesterde wens van Landgoed Duin & Kruidberg is eindelijk werkelijkheid geworden!

Ruim 10 jaar geleden ontstond er bij het Landgoed de vurige wens om spa & wellnessfaciliteiten aan de luxe landgoedbeleving toe te voegen. Vele plannen en vergunningsprocedures later, is dit nu gelukkig gerealiseerd. 

Het is nu mogelijk om als gast van het Landgoed, naast de culinaire beleving het genieten van natuur & cultuur en het ontdekken van de sportieve mogelijkheden in de nabije omgeving, heerlijk tot rust te komen en te werken aan het algehele welzijn door een bezoek te brengen aan "'t Princenbosch".

Begin 2018 zijn de bouwwerkzaamheden begonnen en is er in de aangrenzende vleugel een Wellness Wing gerealiseerd met een vernieuwde fitness. Het Spa & Wellnessgebied is veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. Naast een binnenruimte met een biosauna, stoombad, infra-rood sauna, voetenbad, afkoelzone en relaxruimte beschikt de Spa & Wellness over een buitenruimte met een ligweide, whirlpool en buitensauna.

Daarnaast zijn er 3 behandelkamers gerealiseerd waar massages, facials en duo-behandelingen gegeven kunnen worden. Om de ervaring compleet te maken zijn er in de aangrenzende vleugel verschillende hotelkamers gerenoveerd in vijf verschillende thema's, die meer aansluiten bij het historische karakter van het Landgoed. Het maakt de beleving compleet.

Wij raden u aan eventele massage of behandeling vroegtuidig te reserveren. Onze gespecialiseerde Wellnesstherapeuten staan graag voor u klaar. Meer informatie over de Spa & Wellness vindt u op de website van Landgoed Duin & Kruidberg onder het kopje "Spa".


Openingstijden Spa & Wellness:

Maandag t/m donderdag van 10:00 tot 19:00 uur
Vrijdag t/m zondag van 09:00 tot 20:00 uur
exclusief toegankelijk voor hotelgasten vanaf 16 jaar.