Spa & Wellness ’t Princenbosch is geopend.

De langgekoesterde wens van Landgoed Duin & Kruidberg is eindelijk werkelijkheid geworden! Afgelopen weekend is het eerste gedeelte van Spa & Wellness ’t Princenbosch geopend.

Ruim 10 jaar geleden ontstond er bij het Landgoed de vurige wens om spa & wellnessfaciliteiten aan de luxe landgoedbeleving toe te voegen. Vele plannen en vergunningsprocedures later, is dit nu gelukkig gerealiseerd. 

Het is nu mogelijk om als gast van het Landgoed naast de culinaire beleving het genieten van natuur & cultuur en het ontdekken van de sportieve mogelijkheden in de nabije omgeving, eerlijk tot rust te komen en te werken aan het algehele welzijn door een bezoek te brengen aan "'t Princenbosch".

 

Aan het begin 2018 zijn de bouwwerkzaamheden begonnen en is er in de aangrenzende vleugel een Wellness Wing gerealiseerd. Als eerste is de fitness volledig vernieuwd. Het Spa & Wellnessgebied is veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. Naast een binnenruimte met een biosauna, stoombad, infra-rood sauna, voeteband, afkoelzone en relaxruimte wordt naar verwachting eind november ook de buitenruimte met een ligweide, whirlpool en buitensauna geopend.

Daarnaast zijn er 3 behandelkamers gerealiseerd waar massages, facials en duo-behandelingen gegeven kunnen worden. Om de ervaring compleet te maken zijn er in de aangrenzende vleugel verschillende hotelkamers gerenoveerd in vijf verschillende thema's, die meer aansluiten bij het historische karakter van het Landgoed. Het maakt de beleving compleet.

De Spa & Wellness is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur en is exclusief toegankelijk voor hotelgasten vanaf 16 jaar. 

Wij raden u aan eventele massage of behandeling vroegtuidig te reserveren. Onze gespecialiseerde Wellnesstherapeuten staan graag voor u klaar. 

Meer informatie over de Spa & Wellness vindt u op de website van Landgeod Duin & Kruidberg onder het kopje "Beleven bij".